Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

7 For All Mankind

In het najaar van 2000 richtten Michael Glasse, Peter Koral en Jerome Dahan 7 for All Mankind op in Los Angeles. In hun zoektocht naar een jeans die luxe en casual combineert, kwamen zij tot de veronderstelling dat deze nog niet bestond. Door hun liefde voor hoogwaardige stoffen te verenigen met de vriendelijk, relaxte charme van denim, begonnen ze de wereld van denim voorgoed te veranderen. Tot op heden staat 7 For All Mankind bekend om zijn ongeëvenaarde pasvorm en de aandacht voor detail. Bij Boston Trader verkopen wij de collectie in onze Department Store en is er een ruime keuze uit de twéé populairste modellen van het merk; de 'Ronnie' en de 'Slimmy Tapered'.

 

Filter

6 Items

Set Descending Direction
per page

De oprichting van 7 For All Mankind

In het najaar van 2000 richtten Michael Glasse, Peter Koral en Jerome Dahan 7 for All Mankind op in Los Angeles. In hun zoektocht naar een jeans die luxe en casual combineert, kwamen zij tot de veronderstelling dat deze nog niet bestond. Door hun liefde voor hoogwaardige stoffen te verenigen met de vriendelijk, relaxte charme van denim, begonnen ze de wereld van denim voorgoed te veranderen. Tot op heden staat 7 For All Mankind bekend om zijn ongeëvenaarde pasvorm en de aandacht voor detail. Door te werken met luxe stoffen, volmaakte silhouetten en speciale stiksels werd een branche voor luxe denim gecreëerd. 

7 For All Mankind bij Boston Trader

Bij Boston Trader hebben een we een uitgebreid aanbod van de jeans van 7 For All Mankind. Bekende en veel verkochte modellen zijn de Ronnie en de Slimmy Tapered. De Ronnie is het iconische skinny model van 7 For All Mankind, dit model heeft een klassieke middelhoge taille en valt mooi aansluitend om het been, perfect de dragen bij elke gelegenheid. De Slimmy Tapered valt daarentegen iets wijder op de bovenbenen en heeft ook een mooie slanke pasvorm. Dit moderne model is afgewerkt met een middelhoge taille en regular lengte.

Bovenstaande modellen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende stofsamenstellingen, waaronder de Stretch Tek formule waarin de power stretch-technologie gecombineerd wordt met luxe zachte denim. Ook in onze collectie; de Luxe Performance, deze jeans wordt gemaakt van performance stretch materiaal wat zorgt voor groot comfort. De jeans behoudt zijn kenmerkende pasvorm de hele dag door en is van binnen geborsteld zodat hij lekker aanvoelt en ongelofelijk zacht is van buiten. De American Vintage lijn van 7 For All Mankind is ook verkrijgbaar in onze Department Store in Den Haag, deze moderne denim heeft een authentieke wassing en daardoor een stoere gedragen look.

Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!