Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

Borrelli

Het Italiaanse merk Borrelli is opgericht in 1957 door Luigi Borrelli Senior. Maar de traditie is ouder, deze gaat terug tot het jaar 1904, toen de moeder van Luigi Borrelli Senior overhemden maker was in de provincie Napels. Borrelli is bekend geworden door elk artikel met de hand te maken. Dit doen ze al sinds de oprichting in 1957 en is tot op de dag van vandaag nog steeds het geval. Borrelli produceert alles in Italië, omdat daar volgens Fabio Borrelli (Die in 1987 het bedrijf overnam van zijn vader) het beste vakmanschap geleverd kan worden. En dit zie je zeker terug in de collecties; elk artikel is met de grootste precisie met de hand gemaakt en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van exclusieve Italiaanse stoffen. Alle artikelen worden ontworpen volgens Napolitaanse stijl, waarbij er wordt gelet op elk stiksel om te voldoen aan de wensen van de unieke klanten die Borrelli heeft. In de collectie van Borrelli vind je onder andere pakken, jasjes, shirts en knitwear. 

Filter
 Borrelli Herenkleding bij Boston Trader

Borrelli Herenkleding bij Boston Trader

Bij Boston Trader hebben we een uitgebreide collectie van het Italiaanse merk Borrelli. Je vindt bij ons onder andere pakken, shirts, jasjes en knitwear. Allen handgemaakt in Italië met de grootste precisie. In onze Menswear Store in het centrum van Den Haag ontdek je de collectie van het Napolitaanse merk en van andere Italiaanse modehuizen waaronder Lardini, Etro, Giorgio Armani en Pal Zileri. Kom langs in onze winkel en laat je adviseren door één van onze adviseurs.

Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!