Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

Jacob Cohen

Het merk Jacob Cohen werd in 1985 gelanceerd door Tato Bardelle en kreeg al snel voet aan de grond in de luxe denimsector. Maar het was de zoon van Tito, Nicola Bardelle, wiens slimheid en creatief talent Jacob Cohen in 2003 naar boetieks bracht waardoor het over de hele wereld naast de topmerken terecht kwam. De sterke punten van het merk Jacob Cohen zijn de onnavolgbare kenmerken: comfortabele, hoogwaardige stoffen gecombineerd met exclusieve elegantie. De visie van het managementteam was om een product te creëren dat geschikt is voor zowel casual als formele kleding, het creëren van skinny jeans voor mannen die uiteindelijk met een blazer kunnen worden gedragen. Jacob Cohen-jeans vallen op door hun maatwerk en perfecte draagbaarheid, evenals het gebruik van fijne stoffen en versieringen met verfijnde details - wat altijd een bepalend kenmerk van het merk is geweest.

Filter

13 Items

Set Descending Direction
 1. Jacob Cohen Bard Jeans - Mid Blue 776D
  jacob cohen bard jeans - mid blue 776d
  As low as €799.00
 2. Jacob Cohen Nick Limited Jeans - Blue 718D
  jacob cohen nick limited jeans - blue 718d
  As low as €949.00
 3. Jacob Cohen Scott Jeans - Blue 689D
  jacob cohen scott jeans - blue 689d
  As low as €519.00
 4. Jacob Cohen Scott Jeans - Blue 691D
  jacob cohen scott jeans - blue 691d
  As low as €519.00
 5. Jacob Cohen Bard Jeans - Mid Blue 675D
  jacob cohen bard jeans - mid blue 675d
  As low as €629.00
 6. Jacob Cohen Nick Slim Pants - Beige A80
  jacob cohen nick slim pants - beige a80
  As low as €389.00
 7. Jacob Cohen Nick Slim Pants - Dark Blue Y99
  jacob cohen nick slim pants - dark blue y99
  As low as €389.00
 8. Jacob Cohen Nick Slim Jeans - Beige A80
  jacob cohen nick slim jeans - beige a80
  As low as €419.00
 9. Jacob Cohen Nick Slim Jeans - Grey B30
  jacob cohen nick slim jeans - grey b30
  As low as €419.00
 10. Jacob Cohen Nick Slim Jeans - Grey 770D
  jacob cohen nick slim jeans - grey 770d
  As low as €399.00
per page

De oorsprong van Jacob Cohën

Het merk Jacob Cohën werd in 1985 gelanceerd door Tato Bardelle en kreeg al snel voet aan de grond in de luxe denimsector. Maar het was de zoon van Tito, Nicola Bardelle, wiens slimheid en creatief talent Jacob Cohën in 2003 naar boetieks bracht waardoor het over de hele wereld naast de topmerken terecht kwam. De sterke punten van het merk Jacob Cohën zijn de onnavolgbare kenmerken: comfortabele, hoogwaardige stoffen gecombineerd met exclusieve elegantie. De visie van het managementteam was om een product te creëren dat geschikt is voor zowel casual als formele kleding, het creëren van skinny jeans voor mannen die uiteindelijk met een blazer kunnen worden gedragen. Jacob Cohën-jeans vallen op door hun maatwerk en perfecte draagbaarheid, evenals het gebruik van fijne stoffen en versieringen met verfijnde details - wat altijd een bepalend kenmerk van het merk is geweest.

 De oorsprong van Jacob Cohën

Jacob Cohën Nick Slim (J622)

De Nick Slim (J622) jeans van Jacob Cohën heeft een slim-fit pasvorm en heeft in vegelijking met de Bard (J688) een wat lagere taille. Door de slim-fit pasvorm sluit de jeans mooi aan op de benen en door de lichte stretch die in de jeans verwerkt zit draagt hij erg comfortabel. Verder heeft de jeans 5 zakken en een knoopsluiting. Ontdek de collectie op onze website of kom langs in onze Menswear store in Den Haag en profiteer van onze gratis vermaak service!

 Jacob Cohën Nick Slim (J622)

Jacob Cohën Bard (J688)

De Bard (J688) jeans van Jacob Cohën heeft een andere pasvorm vergeleken met de Nick Slim (J622). De Bard zit wat strakker om de bovenbenen en heeft een iets hogere taille dan de Nick Slim (J622). Dit zorgt ervoor dat dit dit model een sportieve uitstraling heeft daardoor goed te combineren is met een jasje, polo, trui of overhemd. Ook deze jeans heeft 5 zakken en een knooplsluiting. Ontdek de collectie op onze website of kom langs in onze Menswear store in Den Haag en profiteer van onze gratis vermaak service!

 Jacob Cohën Bard (J688)
Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!