Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

MooRER

Moorer is de maker van exclusieve en verfijnde jassen, geschikt voor elke man die zich op een stijlvolle, moderne, leuke en functionele manier wil kleden. Boston Trader heeft de mooiste Moorer heren jassen geselecteerd en die toegevoegd aan onze uitgebreide collectie herenkleding. Bent u op zoek naar een warme jas die u door de winter helpt of een dunne en lichte jas die u net genoeg warmte geeft in de zomer? Zoek het item dat het beste bij je wensen en behoeften past op deze pagina en shop eenvoudig met gratis verzending!
Filter
We can't find products matching the selection.

Moorer - De Oprichting

MooRER, een Italiaans merk dat synoniem staat voor verfijning, vakmanschap en functionaliteit en bekend staat om zijn luxe heren jassen. Het merk vond zijn oorsprong in 2006 in Verona, Italië. De oprichter Moreno Faccincani haalde zijn inspiratie uit kunst en creëerde hiermee een merk dat uitgegroeid is tot een van de meeste gewilde jassen merken in Italië. De familie achter MooRER wil dat elke jas wordt gezien als een kunstwerk. Hier wordt voor gezorgd door bijzondere en innovatieve stof combinaties te gebruiken. Denk hierbij aan satijn stretch van waterdicht technisch flannel met een binnenafwerking voor warmte en waterbestendigheid. Of Siberisch ganzendons gecombineerd met hoge kwaliteit cashmere. Dit alles om de drager een gevoel van trots en plezier te geven elke keer dat de jas wordt gedragen. Of je nu op zoek bent naar een donsjas, vrijetijdsjas of mantel, MooRER heeft altijd een jas die speciaal bij jou past. MooRER, dat tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf is, is volledig 'Made In Italy'. Je shopt de collectie in onze Menswear Store in Den Haag en natuurlijk online!

 Moorer - De Oprichting
 Moorer Heren Jassen

Moorer Heren Jassen

Het Italiaanse merk MooRER heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in jassen maken. Elk stuk uit de collectie wordt gemaakt door bekwame vakmensen met de grootste aandacht voor detail. De knopen, ritsen en labels worden één voor één verwerkt en gepolijst. Allereerst gaan we het hebben over de volledig gevoerde en waterbestendige collectie donsjassen. Deze jassen zijn gemaakt om te beschermen en gedragen te kunnen worden in slechte weersomstandigheden. Doordat dit type jas zo'n exclusieve en luxueuze uitstraling heeft wordt de jas in eerste instantie niet gekocht om te beschermen maar gekocht als speciale jas die je af en toe draagt. Dit komt doordat elke jas van MooRER eruit ziet alsof het een element van Haute-couture heeft, met de afwerking en details die het onderscheiden van je dagelijkse jas.    Een groot deel van de jassen van MooRER worden gemaakt met Siberische ganzen veren, deze veren staan bekend om hun grote thermische effecten. Door de grootte en consistentie van de veren zijn ze zeer zacht en licht en houden ze warmte vast. Om de kwaliteit van de vulling te bepalen wordt er gekeken naar het percentage veren en dons in de jas. Hoe hoger de hoeveelheid dons ten opzichte van de veren, hoe beter de kwaliteit is. Alle jassen van MooRER zijn voorzien van een thermische isolatie index, dit laat zien bij welke temperaturen de jas het beste presteert.

Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!