Elisabetta Franchi

Het verhaal van Elisabetta Franchi, het hart en de ziel van het gelijknamige merk, is het verhaal van een vrouw die met succes het vrouwelijke universum heeft veroverd dankzij haar stijl en creativiteit. Haar succes is gebaseerd op haar onbeperkte passie, nauwgezette zorg voor productontwerp en pure toewijding aan haar werk. Het verhaal begon in 1968 in Bologna, de stad waar Elisabetta werd geboren en getogen en waar ze haar studie afrondde, aan het Aldrovandi-Rubbiani Instituut. In 1996 opende de ontwerpster haar eerste werkplaats, waar ze haar eerste ideeën en ontwerpen begon te maken. Destijds werkte Elisabetta met een team van 5. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 200 mensen in dienst. Elisabetta Franchi is de maker van een perfect vervaardigde Ready to Wear-collectie die zijn succes te danken heeft aan haar stijl en een bepaalde productiestrategie gebaseerd op de "Made in Italy"-concept, op kwaliteit, uitmuntendheid en zorg voor details. Dit is hoe Elisabetta Franchi in iets meer dan een decennium een ​​van de meest succesvolle merken van de volgende generatie in de modewereld is geworden.
Filter

Items 1-36 of 45

Set Descending Direction
 1. Sale!
  Elisabetta Franchi Polka Dots Pants
  elisabetta franchi polka dots pants
  € 139,50 € 279,00
 2. Sale!
  Elisabetta Franchi Sleeveless Dress With Belt
  elisabetta franchi sleeveless dress with belt
  € 329,50 € 659,00
 3. Sale!
  Elisabetta Franchi Full Denim Jumpsuit - Beige
  elisabetta franchi full denim jumpsuit - beige
  € 294,50 € 589,00
 4. Sale!
  Elisabetta Franchi Boot Cut Denim - Light Blue
  elisabetta franchi boot cut denim - light blue
  € 160,00 € 320,00
 5. Sale!
  Elisabetta Franchi Sweater With Balloon Sleeves - Lila
 6. Sale!
  Elisabetta Franchi Five Pocket Skinny Trousers - Cream
 7. Sale!
  Elisabetta Franchi Maxi Vichy Blouse With Belt
  elisabetta franchi maxi vichy blouse with belt
  € 234,50 € 469,00
 8. Sale!
  Elisabetta Franchi Skinny Jeans With Gold Buttons
  elisabetta franchi skinny jeans with gold buttons
  € 154,50 € 309,00
 9. Sale!
  Elisabetta Franchi Bomber Jacket With Contrast Piping
Page
per page

Elisabetta Franchi

Het verhaal van Elisabetta Franchi, het hart en de ziel van het gelijknamige merk, is het verhaal van een vrouw die met succes het vrouwelijke universum heeft veroverd dankzij haar stijl en creativiteit. Haar succes is gebaseerd op haar onbeperkte passie, nauwgezette zorg voor productontwerp en pure toewijding aan haar werk.

Het verhaal begon in 1968 in Bologna, de stad waar Elisabetta werd geboren en getogen en waar ze haar studie afrondde, aan het Aldrovandi-Rubbiani Instituut. In 1996 opende de ontwerpster haar eerste werkplaats, waar ze haar eerste ideeën en ontwerpen begon te maken. Destijds werkte Elisabetta met een team van 5. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 200 mensen in dienst. Elisabetta Franchi is de maker van een perfect vervaardigde Ready to Wear-collectie die zijn succes te danken heeft aan haar stijl en een bepaalde productiestrategie gebaseerd op de "Made in Italy"-concept, op kwaliteit, uitmuntendheid en zorg voor details.

Dit is hoe Elisabetta Franchi in iets meer dan een decennium een ​​van de meest succesvolle merken van de volgende generatie in de modewereld is geworden.

Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!