Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

9E45EB80-8C2C-4C09-93DC-96CF8FD3EED7

 

Boston Trader Fashion Style Elegance

Bij Boston Trader kun je online winkelen of langskomen in een van onze 2 fashion stores midden in het centrum van Den Haag. We hebben een zeer grote collectie exclusieve kledingmerken voor heren en dames. Kun je het online niet vinden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!

 

Boston Trader Department Store: It takes an icon to be an icon

Schuin gelegen tegenover het Nederlandse parlement, in een van de meest historische gebouwen van Den Haag zit al weer 10 jaar de Department Store van Boston Trader. Ooit was dit het kunst atelier waar Vincent van Gogh zijn eerste vrijheid kreeg om zich uit te drukken in zijn schilderwerk. Nu hangen er de collecties van internationaal befaamde merken, met zorg geselecteerd door Boston Trader.


Voor ruim 38 jaar drukt Boston Trader met twee winkels midden in het fashion district van Den Haag een duidelijke stempel op het internationaal georiënteerde Haagse straatbeeld. De verfkwasten zijn al weer even weg, en slechts de plaquette herinnert nog aan het van Gogh verhaal, maar vandaag de dag waan je je op de bovenetages voor de dames collecties in de sferen van de Parijse showrooms van weleer. Hier shopt u voor de collecties van o.a. Emporio Armani, Elisabetta Franchi, PINKO, Nenette & Liu Jo.


Op het achterste level bevindt zich, in een van de enige twee shop-in-shops van Nederland, de collectie van de immens populaire Italiaanse ontwerpster Elisabetta Franchi. Veel internationale artiesten laten zich kleden door deze powervrouw. En haar power collecties, bedoeld voor de hedendaagse powervrouw trekt dan ook clientèle uit het hele land.


Over zakelijk gesproken. De man kan daarvoor al 38 jaar perfect slagen bij de Boston Trader Menswear, dat op steenworp afstand ligt van de Department Store

 

Boston Trader Menswear: History, Elegance & Speed

Hier vindt je een van de meest indrukwekkende en gevarieerde collecties voor mannen, voor zowel business als slow wear. Zodra je hier over de drempel stapt, dan weet je dat je hier voorlopig nog niet bent uitgekeken. Het is een walhalla vol verrassingen voor de man van vandaag.

 

Giorgio Armani Su Misura

Exclusief voor Nederland werkt Boston Trader met het Giorgio Armani Made-to-Measure programma. Voor dit high-end maatwerk zijn onze adviseurs in Italië opgeleid door de persoonlijke kleermakers van Giorgio Armani. Ervaar met deze gepersonaliseerde creatie, tijdloos design en vakmanschap.


‘We zullen onze brand mix altijd blijven uitbreiden, veranderen, en aanvullen om zo voor iedere volgende generatie relevant te blijven’.
J.W. Koen – Founder Boston Trader Inc.

‘Join the Boston Trader Club & be the creator of your own heritage’


Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!