Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

Doriani Cashmere

Het Italiaanse luxe heren merk Doriani Cashmere is ontstaan in de jaren dertig. Het merk specialiseerde zich in de eerste instantie in verfijnde riemen en bretels, sommige hiervan werden speciaal ontworpen voor de marine. De tweede generatie van het merk richtte zich op de productie van bovenkleding en was één van de eerste bedrijven die zich hier in specialiseerde in Noord-Italië. Doriani Cashmere staat bekend om zijn fijne breiwerk en exclusieve stoffen die zij verwerken in de collecties; voornamelijk cashmere, zijde en fijn merinowol. De exclusieve collectie is verkrijgbaar in onze Menswear Store in het centrum van Den Haag.

Filter

5 Items

Set Descending Direction
 1. Doriani Cashmere/Silk Pullover - Beige
  doriani cashmere/silk pullover - beige
  As low as €399.00
 2. Doriani Cashmere/Silk Pullover - Brown
  doriani cashmere/silk pullover - brown
  As low as €399.00
 3. Doriani Cashmere/Silk Pullover - Taupe
  doriani cashmere/silk pullover - taupe
  As low as €399.00
 4. Doriani Cashmere/Silk Pullover - Grey
  doriani cashmere/silk pullover - grey
  As low as €399.00
per page

Doriani bij Boston Trader in Den Haag

In onze Menswear Store midden in het centrum van Den Haag verkopen wij de uitgebreide collectie van het Italiaanse luxe heren merk Doriani Cashmere. De collectie wordt zorgvuldig samengesteld met daarin de focus op cashmere knitwear. In de collectie vind je grof én fijngebreide knitwear, jassen, polo's, en accessoires. Bekijk de collectie online maar ook zeker in onze winkel in Den Haag en ontdek al onze andere luxe knitwear merken waaronder Cellini, Fedeli, Filippo de Laurentiis en Daniele Fiesoli.

Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!