Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

Pal Zileri

Pal Zileri is een Italiaans luxe merk gespecialiseerd in zowel formele als casual herenkleding. Het merk werd geboren in Quinto Vicentino (Vicenza, Italië) en heeft nu zijn hoofdkantoor in Milaan. Bij Boston Trader verkopen wij de collecties van Pal Zileri, waaronder pakken, shirts, knitwear, broeken en schoenen, in onze Menswear Store in Den Haag. Ontdek de exclusieve collectie online en profiteer van gratis én snelle verzending, of kom langs in onze winkel.


Filter

5 Items

Set Descending Direction
 1. Pal Zileri Suit - Blue Pattern
  pal zileri suit - blue pattern
  As low as €1,399.00
 2. Pal Zileri Suit - Light Brown
  pal zileri suit - light brown
  As low as €1,999.00
 3. Pal Zileri Suit 2 Pcs - Mid Blue
  pal zileri suit 2 pcs - mid blue
  As low as €1,799.00
 4. Pal Zileri Suit 2 Pcs - Dark Blue
  pal zileri suit 2 pcs - dark blue
  As low as €1,799.00
 5. Pal Zileri Suit 2 Pcs - Black
  pal zileri suit 2 pcs - black
  As low as €1,799.00
per page

Het ontstaan van Pal Zileri

Pal Zileri is een Italiaans luxe merk gespecialiseerd in zowel formele als casual herenkleding. Pal Zileri maakt deel uit van Forall Confezioni Spa. Het merk werd geboren in Quinto Vicentino (Vicenza, Italië) en heeft nu zijn hoofdkantoor in Milaan.

Forall Confezioni SpA werd in 1980 opgericht als een bedrijf dat zich toelegt op het maken van traditionele herenkleding. In de jaren 80 creëerde het bedrijf Pal Zileri als het merk om zijn identiteit en positie te verstevigen op basis van de Italiaanse knowhow en ambachtelijke kennis. Pal Zileri roept de naam "Palazzo Zileri" op, een oud gebouw in het historische centrum van Vicenza. Pal Zileri werkte samen met enkele Italiaanse designerlabels om hun herenkledinglijnen te produceren en te distribueren. In 2014 verwierf Mayhoola Group het meerderheidsbelang van het bedrijf en later, in 2016, kreeg het de volledige eigendom. Pal Zileri zet zijn kleermakersvakmanschap voort in combinatie met een eigentijdse esthetiek. Als vervolg op deze nieuwe koers werd Marco Sanavia in juli 2018 aangesteld als Chief Executive Officer van Forall Confezioni S.p.A., eigenaar van Pal Zileri. Elk kledingstuk van Pal Zileri wordt gemaakt in de fabriek in Quinto Vicentino of door het netwerk van geselecteerde Italiaanse ambachtslieden van het merk. De Pal Zileri-lijn is ontworpen voor mannen en balanceert de Italiaanse designtraditie en innovatie op het gebied van snit, design en materialen. De collectie bestaat uit formele herenkleding, casual en sportkleding: pakken, jassen, regenjassen, overjassen, bomberjacks, peacoats slimfit broeken, jacquard- of bedrukte overhemden en schoenen.

Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!