Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

Mark Buxton

Mark Buxton werd geboren in Engeland maar groeide op in Hamburg. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring als Parfum Creator en werkte samen met enkele toonaangevende luxe merken waaronder Burberry, Versace, Van Cleef & Arpel, Cartier, Chopard, Givenchy en nog vele anderen. Zijn doorbraak beleefde hij toen hij zijn eerste geur voor Comme des Garçons creëerde. Hierna ging het snel met zijn carrière, hij werd al snel herkend in de 'Haute Parfumerie' en heeft sindsdien met talloze merken samengewerkt. Een van de bekendste geuren die Mark Buxton gecreëerd heeft is de parfum "L'air de Panache" voor de film ' The Grand Budapest Hotel' van Wes anderson. 

 

De unieke geuren van Mark Buxton zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Boston Trader. Met onder andere de 'Black' en 'Freedom' collectie van het merk hebben we een uitgebreide collectie parfum in onze Menswear Store in het centrum van Den Haag!

Filter

6 Items

Set Descending Direction
per page
Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!