Ship & language preferences

We ship from The Hague, the Netherlands and can only provide tax free shopping on orders delivered outside the EU. Be aware of your own countries import and taxes.

Gran Sasso

Vanaf de basis van een klein familiebedrijf is Gran Sasso uitgegroeid tot een iconisch internationaal label met echte Made in Italy-authenticiteit als kern. Gedreven en geïnspireerd door de ondernemersgeest van vier broers Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano, begon de reis in 1952 in het kleine Italiaanse dorpje Sant'Egidio alla Vibrata, ten zuiden van de grens tussen Marche en Abruzzo. Antieke vakmanschapstechnieken gecombineerd met moderne productie processen maken alle items van Gran Sasso uniek en onmiskenbaar. De dames collectie van Gran Sasso is exclusief verkrijgbaar bij Boston Trader.

Filter
We can't find products matching the selection.

Gran Sasso Dames Den Haag

Ontdek de tijdloze elegantie van Gran Sasso voor dames bij Boston Trader in Den Haag! Als een symbool van Italiaans vakmanschap en verfijning, belichaamt Gran Sasso een unieke mix van klassieke esthetiek en hedendaagse allure.

Met een erfenis van meer dan 60 jaar in de mode-industrie biedt Gran Sasso een uitgebreide collectie van hoogwaardige breisels en kledingstukken die de essentie van Italiaanse stijl vastleggen. Elk ontwerp wordt gekenmerkt door onberispelijke kwaliteit, zachte texturen en tijdloze silhouetten, waardoor elke creatie een blijk van tijdloze elegantie is.

De kenmerkende esthetiek van Gran Sasso wordt gekenmerkt door verfijnde eenvoud, ingetogen kleuren en subtiele details, waardoor het merk een favoriet is onder vrouwen die op zoek zijn naar tijdloze stukken van onberispelijke kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een klassieke trui voor dagelijks gebruik of een chique vest voor een speciale gelegenheid, Gran Sasso biedt een verfijnde selectie voor elke smaak en gelegenheid.

Ontdek de tijdloze schoonheid en geraffineerde luxe van Gran Sasso bij Boston Trader in Den Haag en voeg een vleugje Italiaanse elegantie toe aan je garderobe.

Secure Payments

Guaranteed safe and secure checkout with: Visa, MasterCard, Paypal or iDEAL

Doubts about VAT?

All orders from outside the EU are Free of Dutch VAT. Be aware of your own countries import taxes and duties. 

Worldwide Shipping

We offer fast and secure worldwide shipping on all orders!